EqoGreen Active System

Sunt case si cladiri INDEPENDENTE ENERGETIC care produc mai multa energie electrica decat au nevoie, din surse regenerabile (panouri fotovoltaice si/sau turbine eoliene etc.) Prin surplusul de energie electrica, se recupeaza investitia iar daca calculam energia economisita si energia produsa si vanduta cu casa EqoGreen Building Active System, pe parcursul existentei medii al unei case (aproximativ 50 de ani), rezultatul va fi CASA GRATIS !

Sunt construite pe structura TPF (Timber framing Panels), SIPS (Structural Insulated Panels), CLT (CrosLaminated Timber), caramida, BCA sau structura metalica.

Incepand din 2018 a intrat in vigoare legea prin care orice cetatean roman poate fi PROSUMATOR. Prosumatorii sunt cei care nu doar consumă energie din rețeaua electrică, ci și produc si livreaza energie din surse regenerabile. Produc pentru consumul propriu și injectează surplusul în rețea, contra cost, pe baza unui contract de vânzare-cumpărare cu furnizorul lor de energie electrică. Poti produce energie electrica din surse regenerabile pana la 27 KW, putere instalata, ca persoana fizica, fara firma, cu impozit ZERO pe banii incasati. Mai multe detalii depre prosumatori gasesti aici, pe site-ul ENEL.

PRETURILE estimative pentru EqoGreen Buildigs Active System, depind foarte mult de tipul de structura ales (TFP, SIPS, CLT, CLS, caramida sau BCA), de complexitatea proiectului, de tipul de izolatie, de tipul de tamplarie, de tipul de incalzire/racire al casei, de tipul de ventilatie cu recuperare de caldura ales si de necesarul de energie si de puterea de productie de energie regenerabila (solar, eolian, hibrid etc.) produsa local (maxim 27 kw putere instalata).

  • Kit-urile din lemn Active System intre 200 euro/mp – 350 euro/mp */**
  • Kit-urile Active System montate pe fundatia clientului, intre 250 euro/mp – 440 euro/mp */**
  • ” La Rosu” pentru Active System intre 350 euro/mp – 450 euro/mp */**
  • ” La Gri” pentru Active System intre 550 euro/mp – 790 euro mp */**
  • ” La Cheie” pentru Active System intre 1.500 euro/mp – 2.500 euro/mp */**

PRETURILE pentru MANOPERA EqoGreen Buildigs Active System, pentru clientii care doresc sa construiasca cu materialele lor de constructii, depind foarte mult de tipul de structura ales (TFP, SIPS, CLT, CLS, caramida sau BCA), de complexitatea proiectului, de tipul de izolatie, de tipul de tamplarie, de tipul de incalzire/racire al casei, de tipul de ventilatie cu recuperare de caldura ales, de necesarul de energie si de complexitatea tehnologiilor instalate.

  • Manopera montaj Kit-uri structuri din lemn, intre 50 euro/mp si 70 euro/mp */**
  • Manopera ” La Rosu”, intre 60 euro/mp – 90 euro/mp */**
  • Manopera ” La Gri”, intre 190 euro/mp – 250 euro/mp */**
  • Manopera ” La Cheie”, intre 700 euro/mp – 950 euro/mp */**

EQONFORT vine cu 6 solutii practice EqoGreen Energy Solutions, pentru a produce inteligent energie electrica si termica: EqoSolar Energy, EqoWind Energy, EqoWater Energy, EqoGeothermal Energy, , EqoBiomass Energy si EqoHybrid Energy

* Pentru casele pe un singur nivel preturile sunt cu 30 % mai mari. Pentru casele si blocurile construite pe mai multe etaje, preturile pot fi cu pana la 20 % mai mici

** Preturile nu contin TVA

Publicitate