EqoGreen Energy Solutions

EqoGreen Energy Solutions va ofera 6 solutii practice pentru a produce inteligent si ieftin, din surse regenerabile, energia electrica de care avem nevoie local sau pentru a livra energie in reteaua electrica si pentru a produce energia termica

Suntem deja aproape 8 miliarde de oameni pe glob si fiecare consumam energie, zilnic, fara nici o pauza. O cantitate imensa de energie ! Avem nevoie de energie sa producem mancare, sa ne deplasam pe distante mai lungi sau mai scurte, sa ne incalzim, sa producem toate bunurile de larg consum, sa construim etc . In tot ce facem, avem nevoie din ce in ce mai multa energie !

Ca sa producem energie, folosim resurse imense ! In principal petrol, gaze, carbuni, energie nucleara si energie electrica.

Global Footprint Network (GFN) prezintă an de an datele statistice privind asa-numita „amprenta ecologica”, prin calcularea solicitarilor globale de consum din natura. Momentul în care cerintele depasesc resursele naturale ale planetei este caracterziat prin sintagma Ziua Suprasolicitarii Pamantului (Earth Overshoot Day).

An de an, aceast nivel este atins tot mai devreme. In 1971, Ziua Suprasolicitarii Pământului a survenit pe 21 decembrie. In 2019 am ajuns la ziua de 29 iulie !

Cu alte cuvinte, întreaga omenire consuma an de an mai mult decat pot produce ecosistemele planetei.

Intrebarea nu este daca se vor termina resursele… ci cand ?

Solutiile nu sunt multe… ar trebui sa incepem sa folosim cat mai responsabil resursele pe care inca le mai avem, sa utilizam cat mai multa energie din surse regenerabile sau sa folosim inteligent energia gratuita pe care ne-o da soarele, vantul si apa, pentru a produce energia de care avem nevoie.

Daca nu… vom ramane fara resurse, foarte rapid !

Iata cele 6 solutii practice EqoGreen Energy Solutions, pentru a produce inteligent energia de care avem nevoie : EqoSolar Energy, EqoWind Energy, EqoWater Energy, EqoGeothermal Energy, , EqoBiomass Energy si EqoHybrid Energy

Publicitate