EqoSolar Energy

Prima solutie sustenabila EqoGreen Energy, este folosirea energiei solare pentru producerea de energie electrica cu panouri solare fotovoltaice, pentru pentru a furniza energia electrica local si in reteaua electrica si panouri solare pentru producerea apei calde menajere.

Energia solară reprezinta energia radiantă, produsa in Soare ca rezultat al reactiilor de fuziune nucleara, transmisa pe Pamant, prin spatiu, deci, energia produsa direct prin transferul energiei luminoase radiate de Soare. Poate fi folosita pentru generarea energiei electrice, pentru incalzirea apei sau pentru incalzirea aerului din cladiri.

Fiecare persoana fizica are dreptul in Romania sa produca energie electrica, ca prosumator la o putere instalata de pana la 27 KW. Surplusul de energie ramas dupa acoperirea nevoilor casei, se vinde in 2020 la 251 de lei/MWh. Adică 25 de bani/kWh. Prețul primit de prosumatori este cu circa 12,4% mai mare decat in anul 2019. Nu este nevoie de firma. Impozitul pentru persoane fizice este este ZERO !

Panourile solare produc energie electrica cel putin 9 ore/zi (calculul se face pe minim; iarna ziua are 9 ore). Ziua, timp de 9 ore, aceste panouri solare produc energie electrica si, în acelasi timp, inmagazineaza energie în baterii pentru a fi folosita noaptea. Instalatiile solare functioneaza chiar si atunci cand cerul este innorat. De asemenea sunt rezistente la grindina (în cazul celor mai bune panouri).

Avantajele esenţiale ale sistemelor fotovoltaice sunt:
– produc energie electrica fara efecte poluante asupra mediului (reciclare completa)
– nu au componente în miscare (fiabilitate ridicata, durata de viaţa lunga; exploatare uşoara, ieftina; tehnologie fara poluare fonica);
– produc şi consuma în acelasi loc, pentru puteri instalate mai mici, consumabile local (pierderi de transport reduse, spatii pentru producere şi transport reduse, nu produce modificari în mediu – energie ecologica).

Urmatoarele casele si cladiri EqoGreen Buildigs „la cheie”, includ kit-ul pentru productia de energie electrica GRATUITA cu panouri solare si stocarea energiei electrice in baterii: EqoGreen Building NZEB System, EqoGreen Building Active System si EqoGreen Building SmartTech System

Publicitate