EqoWind Energy

A doua solutie sustenabila EqoGreen Energy, este folosirea energiei eoliene pentru producerea de energie electrica cu turbine eoliene, pentru pentru a furniza energia electrica local si in reteaua electrica

Fiecare persoana fizica are dreptul in Romania sa produca energie electrica, ca prosumator la o putere instalata de pana la 27 KW. Surplusul de energie ramas dupa acoperirea nevoilor casei, se vinde in 2020 la 251 de lei/MWh. Adică 25 de bani/kWh. Prețul primit de prosumatori este cu circa 12,4% mai mare decat in anul 2019. Nu este nevoie de firma. Impozitul pentru persoane fizice este este ZERO !

Turbinele eoliene, cunoscute si sub denumirea de mori de vant, sunt echipamente ce transforma energia cinetica a vantului in energie mecanica care, la randul ei, este transformata mai departe în energie electrica.

O turbina eoliena, bine proiectata si instalata, va putea alimenta fara probleme orice consumator casnic. Implementarea tehnologiilor de energie alternativa este vazuta la scara mondiala ca o solutie la epuizarea combustibililor fosili, iar sistemele eoline reprezintă cea mai cunoscuta metoda ecologica de generare a energiei electrice alaturi de panourile fotovoltaice.

Principalul avantaj al turbinelor eoliene, fata de panourile solare, este ca acestea produc energie si noaptea. Avantajul devine si mai mare iarna, cand noptile sunt foarte lungi.

Urmatoarele casele si cladiri EqoGreen Buildigs „la cheie”, includ kit-ul pentru productia de energie electrica GRATUITA cu turbine eoliene si stocarea energiei electrice in baterii (sau panouri solare, sau sistem hibrid, turbina eoliana cu panourile solare) : EqoGreen Building NZEB System, EqoGreen Building Active System si EqoGreen Building SmartTech System

Publicitate