EqoGreen Windows & Doors

EQONFORT va propune tamplaria termopan sau tripan EqoGreen Windows & Doors. Ferestre, usi si pereti cortina pentru case si cladiri foarte bine izolate termic, fonic si impotriva intrarii prin efractie. Tamplarie din PVC, PVC-Aluminiu, Aluminiu, Lemn si Lemn placat cu Aluminiu. Ecologice. Reciclabile. Calitate Premium !

Ferestrele si usile sunt principalele „vinovate” de pierderea caldurii din locuinte si cladiri. Prin ferestre si usi se pierde pana la un sfert din pierderea totala de energie, fie direct prin geamurile de sticla, fie prin ventilatia produsa de montajul gresit.. Inclusiv la casele foarte bine izolate si etansate, tot geamurile raman locul cel mai vulnerabil termic din intreaga cladire.

Ferestrele si usile EqoGreen Windows & Doors sunt produse din profile si feronerie germana, sticla franceza si sunt ansamblate in cele mai mari fabrici automatizate din Romania. Producem trei game principale: Classic Premium, pentru case si cladiri bine izolate, Efficient Premium pentru case eficiente energetic, clasa A de energie si Passive Premium, pentru case si cladiri , pasive si active, la satandarde NZEB (Nearly ZERO Energy Building)

Fereastre PVC

Feresre PVC placat cu Aluminiu
Ferestre din Aluminiu
Ferestre din Lemn stratificat
Ferestre din Lemn placat cu Aluminiu

Usi Lemn Stratificat
Usi PVC
Usi Aluminiu

Publicitate